Introducing The “Heart, Mind, & Brand”
Professional Business Branding Experience

ABOUT “HEART, MIND, & BRAND”
The “Heart, Mind, & Brand” workshop is a 4-hour guided business intensive with facilitators, Alisha Bee and Mark Short. Select up to 4 core members of your company to attend this half-day “boardroom-style” experience.
To organize and record the branding and marketing details which emerge, we will use paper, pen, whiteboards, and computers. If available, we will use an internet wi-fi connection for real-time online research capabilities.
Within a series of write-on worksheets, you will take your own notes and enjoy 16 guided discussions and lessons featuring:
 
SECTION A • Your True Business Presence
Goal: Discovering Your Name Brand

SECTION B • Your Service & Sales Inventory
Goal: Harmonizing Your Energetic Resources

SECTION C • Your Essential Reputation
Goal: Making Conscious Brand-Improvement Efforts

Sample Workshop Itinerary (as agreed) 
10 AM – 11:15 AM  Opening Brief & Workshop Intensive -- 1 hour 15 minutes
11:15 AM – 11:30 AM  Snack Break -- 15 minutes
11:30 AM – 12:15 PM  Workshop Intensive -- 45 minutes
12:15 PM – 1:00 PM  Lunch & Personal Break -- 45 minutes
1 PM – 1:45 PM  Workshop Intensive -- 45 minutes
1:45 PM – 2:45 PM  Workshop Intensive With Invigorating Tea -- 1 hour
2:45 PM – 3:00 PM  Final Briefing & Homework Discussion -- 15 minutes